Please use this identifier to cite or link to this item:
acessibilidade
http://hdl.handle.net/20.500.12207/4392
Title: | Caracterización sensorial y físico-química del queijo Serpa |
Authors: | Canada, João |
Orientador: | García González, Carmen Ventanas Barroso, Jesús |
Keywords: | Queijo de Serpa Produção de queijo de Serpa |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Universidad de Extremadura, Facultad de Veterinaria |
Citation: | Canada, J. (2001). Caracterización sensorial y físico - química del queijo Serpa. (Tese de Doutoramento não publicada). Universidad de Extremadura, Facultad de Veterinaria. |
Description: | Tese de Doutoramento para obtenção do grau de Doutor em Tecnologia dos alimentos. Universidade da Extremadura, Faculdade de Veterinária, 2001. |
URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12207/4392 |
Appears in Collections: | D-TCA - Teses de Doutoramento [Docentes] |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Canada_26410.pdf | 7.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.