Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:

acessibilidade

http://hdl.handle.net/20.500.12207/4392
wcag
Title: Caracterización sensorial y físico-química del queijo Serpa
Authors: Canada, João
Orientador: García González, Carmen
Ventanas Barroso, Jesús
Keywords: Queijo de Serpa
Produção de queijo de Serpa
Issue Date: 2001
Publisher: Universidad de Extremadura, Facultad de Veterinaria
Citation: Canada, J. (2001). Caracterización sensorial y físico - química del queijo Serpa. (Tese de Doutoramento não publicada). Universidad de Extremadura, Facultad de Veterinaria.
Description: Tese de Doutoramento para obtenção do grau de Doutor em Tecnologia dos alimentos. Universidade da Extremadura, Faculdade de Veterinária, 2001.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12207/4392
Appears in Collections:D-TCA - Teses de Doutoramento [Docentes]

Files in This Item:
wcag
File Description SizeFormat 
Canada_26410.pdf7.43 MBAdobe PDFView/Open


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Currículo DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.