Please use this identifier to cite or link to this item:
acessibilidade
http://hdl.handle.net/20.500.12207/4392
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | García González, Carmen | - |
dc.contributor.advisor | Ventanas Barroso, Jesús | - |
dc.contributor.author | Canada, João | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-22T09:29:14Z | - |
dc.date.available | 2015-06-19 | - |
dc.date.available | 2015-06-22T09:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Canada, J. (2001). Caracterización sensorial y físico - química del queijo Serpa. (Tese de Doutoramento não publicada). Universidad de Extremadura, Facultad de Veterinaria. | pt_PT |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12207/4392 | - |
dc.description | Tese de Doutoramento para obtenção do grau de Doutor em Tecnologia dos alimentos. Universidade da Extremadura, Faculdade de Veterinária, 2001. | pt_PT |
dc.language.iso | spa | pt_PT |
dc.publisher | Universidad de Extremadura, Facultad de Veterinaria | pt_PT |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | pt_PT |
dc.subject | Queijo de Serpa | pt_PT |
dc.subject | Produção de queijo de Serpa | pt_PT |
dc.title | Caracterización sensorial y físico-química del queijo Serpa | pt_PT |
dc.type | doctoralThesis | pt_PT |
dc.pagination | 332 f. | pt_PT |
Appears in Collections: | D-TCA - Teses de Doutoramento [Docentes] |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Canada_26410.pdf | 7.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.