Please use this identifier to cite or link to this item:
acessibilidade
http://hdl.handle.net/20.500.12207/4514
Title: | Estudio de procesos degradativos de Lípidos y Proteínas durante la maduración del jamón |
Authors: | Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia Ferro |
Orientador: | Ventanas, Jesús García, Carmen |
Keywords: | Lípidos Proteínas Presunto |
Issue Date: | 1997 |
Publisher: | Universidad de Extremadura, Faculdad de Veterinaria |
Citation: | Palma, S. (1997). Estudio de procesos degradativos de Lípidos y Proteínas durante la maduración del jamón. (Dissertação de mestrado não publicada). Cáceres : Universidad de Extremadura. |
Description: | Dissertação de mestrado em Ciencias Farmacêuticas. Universidade da Extremadura,1997 |
URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12207/4514 |
Appears in Collections: | ESA - Dissertações de mestrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Estudio de procesos degradativos de lipidos y proteinas durante la maduracion del jamon.pdf | 2.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License