Browsing by Subject Chocolate
Showing results 1 to 6 of 6
This table browses all dspace content
Issue Date | Title | Author(s) | Type | Access Type |
28-Apr-2017 | Aplicação da alta pressão na conservação de bombons20.500.12207/4574 | Lage, Patrícia Coelho | masterThesis | openAccess |
20-Apr-2023 | Development of a functional dark chocolate with baobab pulp20.500.12207/6038 | Monteiro, Sara; Dias, João; Lourenço, Vanda; Partidário, Ana; Lageiro, Manuela; Lampreia, Célia; Fernandes, Jaime; Lidon, Fernando; Reboredo, Fernando; Alvarenga, Nuno | article | openAccess |
18-Apr-2015 | Effect of hydrocolloids on low-fat chocolate fillings20.500.12207/5068 | Dias, João; Alvarenga, Nuno; Sousa, Isabel | article | openAccess |
21-Apr-2016 | Impact of olive oil usage on physical properties of chocolate fillings20.500.12207/4636 | Dias, João; Almeida, Margarida; Adikevičius, Domas; Andzevičius, Paulius; Alvarenga, Nuno | article | openAccess |
28-Dec-2022 | Influência das condições ambientais de arrefecimento na microestrutura, transição de fase e fat bloom em chocolate negro20.500.12207/5779 | Cartas, José Artur Ferreira | masterThesis | openAccess |
12-May-2016 | Recheio para uso em confeitaria à base de azeite virgem e chocolate branco20.500.12207/4538 | Almeida, Margarida Gonçalves Martins Fialho de | masterThesis | openAccess |