Skip navigation

Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 311 to 330 of 2143 < previous   next >
This table browses all dspace content
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
20-Dec-2019O Centro de apoio à aprendizagem como ponte para a inclusão: Valorização da pluralidade humana e da diferença20.500.12207/5244Bravo, Fátima Ventura ToscanomasterThesisopenAccess
27-Jun-2019Centro de apoio familiar e aconselhamento parental: Proposta para mitigar barreiras identitárias20.500.12207/5305Godinho, Tiago NevesmasterThesisopenAccess
2010Um centro de dia centrado na pessoa com demência: 1ª experiência em Portugal20.500.12207/591Paquete, PatríciaotheropenAccess
2012Centro Social: melhoria das instalações: projeto de Intervenção20.500.12207/217Reis, Ricardo Jorge SousamasterThesisopenAccess
Mar-2021Cerium uptake, translocation and toxicity in the salt marsh halophyte Halimione portulacoides (L.), Aellen20.500.12207/6044Brito, Pedro; Ferreira, Renata A.; Martins-Dias, Susete; Azevedo, Olga M.; Caetano, Miguel; Caçador, IsabelarticleopenAccess
2013Certificação de idoneidade de equipamento informático em redes de computadores20.500.12207/721Coelho, Manuel Pedro PiresmasterThesisinfo:eu-repo/semantics/openAccess
2023Challenges in the achievement of European targets for recyling: Biowaste treatment infrastructures in the Alentejo-Algarve region20.500.12207/6279Pardal, Ana; Katengue, Augusta; Casotti-Rienda, IsmaelconferenceObjectopenAccess
Nov-2022Chapter 11 – O impacto do perfil do investidor20.500.12207/5689Teixeira, Fernando José Calado e Silva NunesbookopenAccess
25-Oct-2018Characterisation of Cynara cardunculus L. flower from Alentejo as coagulant agent for cheesemaking20.500.12207/5934Gomes, Sandra; Belo, Ana T.; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Pinheiro, Cristina; Cruz, Carla; Brás, Teresa; Duarte, Maria F.; Martins, António P.articlerestrictedAccess
2011Characterization of Gluten-free Bread Prepared From Maize, Rice and Tapioca Flours using the Hydrocolloid Seaweed Agar-Agar20.500.12207/326Alvarenga, Nuno Bartolomeu; Cebola Lidon, Fernando; Belga, Elisa; Motrena, Patrícia; Guerreiro, Suse; Carvalho, Maria João; Canada, JoãoarticleopenAccess
23-May-2018Characterization of red wines with designation of Origin Alentejo and Geographical Indication Alentejano20.500.12207/5048Carloto, António; Amorim, Luís; Amaral, Anabela; Cota, Maria AntóniaconferenceObjectopenAccess
17-May-2019Characterization of red, white and rosé wines with designation of origin alentejo and geographic indication alentejano20.500.12207/5235Carloto, António; Amorim, Luís; Amaral, Anabela; Cota, Maria AntóniaarticleopenAccess
Nov-2012Cheese whey management: a review20.500.12207/538Prazeres, Ana; Carvalho, Maria de Fátima; Rivas, JavierarticleopenAccess
15-Feb-2013Cheese whey wastewater: Characterization and treatment20.500.12207/496Carvalho, Fátima; Prazeres, Ana; Rivas, JavierarticleopenAccess
29-Nov-2022“Cheguei e desmoronei os seus alicerces” - Estudo de caso múltiplo sobre o impacto de um filho com deficiência na família20.500.12207/5836Pereira, João Henrique de Melo Telo da SilvamasterThesisopenAccess
7-Jun-2018Chemical and ecotoxicological effects of the use of drinking-water treatment residuals for the remediation of soils degraded by mining activities20.500.12207/4752Alvarenga, Paula; Ferreira, Cristina; Mourinha, Clarisse; Palma, Patrícia; de Varennes, Amaŕilis D.A.articleopenAccess
May-2019A cibersegurança à luz da criminologia moderna20.500.12207/4891Poiares, NunoarticleopenAccess
2019Cibersegurança, literária e resiliência digital dos idosos20.500.12207/4871Poiares, NunoarticleopenAccess
2013As ciências experimentais no 1º ciclo do ensino básico20.500.12207/603Santos, IsabelmasterThesisopenAccess
2013As ciências experimentais no 1º ciclo do ensino básico: uma investigação-ação colaborativa20.500.12207/600Jesus, CristinamasterThesisopenAccess